Supersuosittu muotiviikko on täällä! Nyt tai ei koskaan on mahtava tilaisuus hankkia uudet silmälasit kaupungin laajimmasta valikoimasta. Sinua auttaa vakiohenkilökunnan lisäksi muodin rautaiset ammattilaiset. Katso muotiviikon ohjelma alta. Tervetuloa!

 

Ma 16.9. klo 10-17 Esittelyssä upea Andy Wolf -kehysmallisto! Tästä mallistosta kohistaan nyt Hollywoodia myöten. Ennakkoluulotonta tyyliä kaiken kokoisille ja näköisille kasvoille. Maanantaina käyneiden kesken arvomme tuotekassin.

 

Ke 18.9. klo 10-17 Laadun ja värien päivä! Paikalla Paraisten ihmemies Kari häkellyttävien Frostien ja Bellingerien kanssa. Näistä mallistoista ei puutu väriä eikä näköä. Linssien valinnassa auttaa asiantuntija Vesa (Hoya Lens Finland). Keskiviikkona käyneiden kesken arvomme Hoyan linssit tarpeidesi mukaan.

 

Pe 20.9. klo 10-18 JAAKKO SELIN! Tätä päivää et voi ohittaa! Anna Jaakon stailata sinulle silmälaseilla uusi tyyli. Jaakon matkassa kulkee tuttuun tyyliin Jari-Pekka sekä Tom Ford, Swarovski, Guess ja Harley-Davidson kehysuutuudet. Varaa oma tyyliaikasi numerosta 0400770641. Palvelu on sinulle maksutonta. Perjantaina käyneiden kesken arvomme Jaakon uusimman kirjan.

Kategoriat: Ajankohtaista