Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/optikkolehtinen

Optikko Lehtinen

Aurinkolasi- ja silmälasikauppa
205

Uskallamme väittää, että meiltä löydät kulmakunnan monipuolisimman ja erikoisimman silmälasivalikoiman! Käynti myymälässä avartaa asiaa kummasti, tervetuloa!

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

33 minutes 53 seconds ago

Hei opiskelija ja sopimusyrittäjä! 👨‍🎓👩‍🎓Olemme liittyneet Slice-tiimiin, mikä tarkoittaa, että saat meiltä huimia etuja silmälaseista, piilolinsseistä ja aurinkolaseista! Lataa appikaupasta slice.fi-sovellus ja edut ovat käytössäsi heti. Kouluttautuminen kannattaa aina 💪

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

1 week 20 hours ago

AURINKOISEN PÄIVÄN KUNNIAKSI ARVONTA!😎🌞 Tykkää kuvasta, meidän sivuista ja kommentoi alle, että minkä näistä aurinkolaseista haluaisit itsellesi. Oikein toimineiden kesken arvotaan voittajalle hänen valitsemat aurinkolasit.

1. Tous (165€)
2. Guess (149€)
3. Bollé (120€)
4. Converse (119€)

Voittaja arvotaan 31.10.2019. Palkinto noudetaan myymälästä ja mikäli voittajaa ei saada viikon kuluessa arvonnan suorituksesta kiinni, niin arvomme uuden voittajan. Facebook ei osallistu tähän arvontaan millään lailla, ihan oli oma keksintö. Huippumallit omasta takaa.

Optikko Lehtinen

1 week 5 days ago

Pikkujoulut tulossa ja rillit huurussa? No worries mate, nyt saat piilolasisovituksen alkaen 15 eurolla (ovh. 30-50€)! Siihen rahaan saat yhden parin kuukausilinssejä varastovoimakkuuksin ja tykötarpeet. Woop Woop 👯‍♂️👯‍♀️

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

2 weeks 21 hours ago

EI HUONO! Kopioi Jorman pokatyyli meiltä, tanssitaidot eivät kuulu kauppaan. 💃🕺#vycoz #vycozeyewear

 

…ja Instagramista: