Löydät meidät Facebookista: www.facebook.com/optikkolehtinen

Optikko Lehtinen

Aurinkolasi- ja silmälasikauppa
218

Uskallamme väittää, että meiltä löydät kulmakunnan monipuolisimman ja erikoisimman silmälasivalikoiman! Käynti myymälässä avartaa asiaa kummasti, tervetuloa!

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

2 weeks 4 days ago

Voittaja arvottu! Onnea ja aurinkoisia päiviä 🏆☀️

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

2 weeks 4 days ago

Tänään Lehtisen naiset syövät "karkki vai kepponen" - teeman mukaisesti masut täyteen namuja ja huilaavat huomisen. Myymälä siis suljettu lauantaina 2.11. 🎃

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

3 weeks 6 days ago

Hei opiskelija ja sopimusyrittäjä! 👨‍🎓👩‍🎓Olemme liittyneet Slice-tiimiin, mikä tarkoittaa, että saat meiltä huimia etuja silmälaseista, piilolinsseistä ja aurinkolaseista! Lataa appikaupasta slice.fi-sovellus ja edut ovat käytössäsi heti. Kouluttautuminen kannattaa aina 💪

Optikko Lehtinen

Optikko Lehtinen

1 month 4 days ago

ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ARVOTTU! Aurinkolasit itselleen voitti Tuomas, voittajaa lähestytty henkilökohtaisesti.

AURINKOISEN PÄIVÄN KUNNIAKSI ARVONTA!😎🌞 Tykkää kuvasta, meidän sivuista ja kommentoi alle, että minkä näistä aurinkolaseista haluaisit itsellesi. Oikein toimineiden kesken arvotaan voittajalle hänen valitsemat aurinkolasit.

1. Tous (165€)
2. Guess (149€)
3. Bollé (120€)
4. Converse (119€)

Voittaja arvotaan 31.10.2019. Palkinto noudetaan myymälästä ja mikäli voittajaa ei saada viikon kuluessa arvonnan suorituksesta kiinni, niin arvomme uuden voittajan. Facebook ei osallistu tähän arvontaan millään lailla, ihan oli oma keksintö. Huippumallit omasta takaa.

 

…ja Instagramista: