Piilolinssit lappeenranta optikko
Piilolinssit lappeenranta optikko

Onnistunut piilolasikäyttö vaatii aina käynnin siihen työhön valtuutetun optikon luona. Silmiesi terveystila tutkitaan ja sinulle sovitetaan juuri sinun silmillesi sopivin piilolasituote. Oikein käytettynä piilolasit ovat mitä parhain tuote esimerkiksi urheiluun ja muuhunkin vapaa-aikaan!

Kauttamme saat tilattua piilolasit yleisimmiltä maailmanmerkeiltä: Alcon, Cooper Vision, Johnson&Johnson.  Lähes kaikista piilolinsseistä on saatavana hajataittoa ja ikänäköä korjaavia linssejä. Saat meiltä Lappeenrannasta kiireettömät piilolasisovitukset ja parhaimmat tuotteet.

Alla näet osan kauttamme saatavista piilolasimerkeistä. Valitsemme aina piilolasisovituksessa yhdessä asiakkaan kanssa sopivimman tuotteen. Yleisesti meiltä sovitettavia tuotemerkkejä ovat mm. Cooper Visionilta MyDay ja Proclear kertakäyttölinssit sekä Biofinity ja Biofinity Energys kuukausilinssit, Alconin tuotevalikoimasta Dailies-tuoteperheen kertakäyttölinssit (suosikkina Dailies Total 1) sekä kuukausilinssinä Air Optix Aqua HydraGlyde. Asiakkaan toiveesta voimme sovittaa ja tilata myös Acuvue-tuoteperheen piilolinssejä.

Varaa piilolasisovitus jo nyt, pääset nauttimaan ulkoilusta ja urheilusta ilman silmälasien tuomia rajoituksia!