Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Hoyan Silmälasi-tilillä saat jopa 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti valmiiksi kotonasi alla olevan linkin kautta tai asioida myymälässämme. Hoyan Silmälasi-tilille voit ostaa kauttamme mitä tahansa optisia palveluja ja tuotteita.

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Meillä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti). Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Rahoituksen edut:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

  • Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua

  • Valittavana jopa 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Silmälasi-tili

  • 30-60 päivää ilman kuluja ja korkoa

  • Jopa 6kk:n koroton ja kuluton maksuvaihtoehto

  • Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottohakemusta

Täytä luottohakemus tästä (avautuu uudelle välilehdelle) tai kysy lisää myymälästä! Voit myös ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

KULUT

30-60 päivää

6kk

12kk

48kk

Vuosikorko

0%

0%

12,9%

19,9%

Käsittelymaksu/kk

0€

0€

4,90€

4,90€

Esimerkkiostos: 600 €, 6 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 0 €. todellinen vuosikorko: 0 %. Luoton kustannukset: 0 €. Maksettava yhteensä: 600 €. Osamaksuerä/kk: 100 €, 6 erää. Silmälasi-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.